Somogyváry Fotóstúdió

Esküvői fotózás, portré, fotókönyv készítés, fotórestaurálás, babafotózás, reklámfotó.

3

Egyedi, kreatív fotókönyveket készítek a legjobb képeidből rövid határidővel. A fotópapírra készült fotókönyveket több féle felület és borító teszi különlegessé. Ez nem egy szoftver végterméke, hanem igazi kézimunka.MegosztomKreatív fotókönyv készítés

Egyedi fotókönyvek készítése több féle méretben, lapszámban és struktúrában-

Valakinél láttam egy nagyon exkluzív könyvet régi fényképekből.
 
Én is ilyet szeretnék. Hol csinálnak ilyet?


Jó helyen vagy, én vagyok a megoldó ember. 
Egyedi fotókönyv készítésével foglalkozom. 
 

Egy fotókönyvet elkészíteni az első laptól az utolsó lapig egy alkotás. Egy család történetét, vagy egy szép esküvőt összeállítani egy igényes könyvben ez az igazi kreatív munka. Egyesével megtalálni a képek helyét nagyságát a környezetét igazán jó látásmódot igényel. Ami viszont a legjobb az egészben, amikor örömtől sugárzó, vagy éppen könnyekig meghatódó arcokat látok a könyv átvételekor. 

Az egyedi fotókönyvbe különböző méretű és oldalszámú fektetett, illetve állított, kreatív grafikai megoldásokkal elhelyezett fotók vagy fotómontázsok kerülnek. 
 
 
 
Fotókönyv készítés igény szerint!  
  fotókönyv készítés Gyál
Az egyedi fotókönyvben az oldalak digitálisan levilágított Kodak fotópapírra készülnek, így tökéletes bríllanciával és színhűséggel rendelkeznek. A kész oldallapok 1 mm-es kartonlapokra, kasírozva kerülnek összekötésre. A modern fotóalbum fényes, matt, selyemfényű vagy metál felülettel kérhető. Különböző színű szatén ill. bőrhatású felülettel, vagy fényképes borítóval rendelhetitek a fotókönyvet.


Milyen alkalomra ajánlom?

Az esküvőtökről, a   szüleid házassági évfordulójára, gyermeked egész évfordulójára, vagy az utazásaid legjobb képeiből. Ez a könyv nem egy szoftver végterméke, hanem kivétel nélkül egyedi, kreatív kézimunka. Válogasd ki a képeket, hozd el, válassz méretet, lapszámot és egy prémium minőségű fotókönyv boldog  tulajdonosa  leszel. Ennél emlékezetesebb ajándékot nem tudsz kitalálni. A könyv elkészítési  ideje általában  7 - 10 nap.esküvői fotókönyvAz esküvőkönyv az esküvőtökről készült életre szóló emlék.  Az előkészületek, a kreatív fotózás a szertartásokon át az esküvői vacsora végéig készült legjobb fotókból állítom össze, tetszés szerinti kép ill. oldalszámmal. Régen beragasztották a képeket, vagy egy  fotósarokkal rögzítették a fotóalbumba. Ma a  száguldó digitális világban új a módi.  
Tudd, hogy neked is lehet egy esküvőkönyved.  Válasszátok ki, hogy milyen képekből álljon össze a könyv, és bízzátok rám.


Ha régebbi esküvődből szeretnél esküvőkönyvet, válogasd ki a képeket és neked is lesz egy extra esküvőkönyved.


Lapozz bele egy esküvőkönyvbe


    
Fotókönyv méretek: 15x20  20x20 20x30 30x30 30x40 fektetett vagy állított.
 

A legkisebb méretet (15x20) azoknak ajánlom, akik egyszerűbb és kedvezőbb árfekvésű fotókönyvet szeretnének. A kisebb könyvbe méreténél és lapszámától függően kevesebb képet tudok elhelyezni.
A 20x20-as méretű fotókönyv egy minőségi borítóval már egy  elegáns ajándék.
A legnépszerűbb fotókönyv  a klasszikus 20X30 (A4) melynek a mérete nagyon előnyös a képek elrendezésére, ezért is lett a sláger méret.
A 30x30-as méret a paletta legnagyobb illetve legelegánsabb darabja. Egy igényes esküvői sorozat méltó helyet kap ebben a fotókönyvben.


 Fotókönyv készítés (életkönyv)   fotókönyvek Gyálon

18 éves lett a gyermeked? Szeretnéd meglepni egy olyan ajándékkal amit még 30 év múlva is szívesen a kezébe vesz? Válogass össze a gyermekedről  képeket, hozd el és egy szuper fotókönyvet készítek a képekből. Hidd el nagy lesz az öröm. Nálunk hihetetlen sikere volt! Ne az utolsó pillanatban jusson az eszedbe, jó előre gondolkodj.
fotókönyv régi fényképekből
F
otókönyv készítés
(emlékkönyv régi képekből)
 


Gondolhatsz még a fotókönyvre mint ajándék: a szüleid házassági évfordulójára, a párod kerek születésnapjára, vagy évfordulókra, mindig nagy örömet szerzel vele. Ha régi fényképekből szeretnéd a könyvet, gyűjtsd össze a képeket, nagy felbontásban szkennelem, igény szerint retusálom. A szkennelt képeket ajándékba adom egy DVD-n. Ha digitális file-okat hozol, tedd fel egy adathordozóra (CD, DVD, pen-drive) hozd el és elkészítem a könyvet.
A Te feladatod a képek összegyűjtése, a többit bízd rám. Ha azt gondolod, hogy ez kis munka, akkor majd meglátod milyen feladat összegyűjteni a régi képeket.
Fotókönyv készítés (utazási album)  utazási fotókönyv készítés


Ha utazásod alkalmából készítettél több száz felvételt, képet nem akarsz belőle, monitoron kényelmetlen, hozd el és egy saját fotóidból készült fotókönyvet, utazási albumot vehetsz majd a kezedbe amit nap mint nap nézegethetsz a hűvös téli estéken. A digitális világ számos újdonsága közül ez az egyik pozitívum, hogy saját utazási könyveket lehet készíteni. Gyűjtsd a szebbnél szebb utazási fotókönyveidet a könyvespolcon ezt garantáltan megnézheted 20 év múlva is, A DVD-t pár év múlva úgyis elfelejtheted.Katalógus

Termékeidből, vagy az alkotásaidból állítok össze egy minőségi könyvet. Neked sem lehet mindegy, hogy egy kiváló művedet egy 9x13-as fényképen vagy egy elegáns fotókönyvben őrzöd.

Lapozz bele egy termék katalógusba


Jó válogatást !

Fotókönyv árak:
 

    15x20 méretű 10 lapos fotókönyv 19.500 Ft
    15x20 méretű 20 lapos fotókönyv 29.000 Ft
    20x20 méretű 10 lapos fotókönyv 24.000 Ft
    20x20 méretű 20 lapos fotókönyv 32.000 Ft
    20x30 méretű 10 lapos fotókönyv 25.000 Ft
     20x30 méretű 20 lapos fotókönyv 40.000 Ft
    30x30 méretű 10 lapos fotókönyv 32.000 Ft
    30x30 méretű 20 lapos fotókönyv 57.000 Ft
 

 Puha borítók:1500 Ft-tól
 Kemény borítók / bőr, szatén és egyéb számtalan felület/ 3200 Ft-tól
Papírképek nagy felbontású scannelése fotókönyvbe 180 Ft/kép
 
Egyszerű képaláírások: 3000 Ft/ könyv
Komplett idézetek: 6000 Ft/ könyv
Régi képek felújítása egyedi megbeszélés alapján.

A fotókönyv elkészítése elött segítségedre lehetek a válogatásban, minden tapasztalatomat megosztom veled, nem hagylak magadra. Az elkészült anyagot átnézheted, mielött a laborba küldöm, és az esetleges módosításokat rutinosan megoldom. Mindíg van rád időm, ha út közben még találsz egy képet, amit nem szeretnél kihagyni a fotókönyvből.
Minőségi anyagokból választhatsz felületet és borítót. Száz szónak is egy a vége, ha a végén átveszed a könyvet, rájössz, hogy jól választottál.


Ha kérdésed van hívj: 06 30 421 1576


Somogyváry Fotóstúdió

 

Esküvői fotózás, portré, fotókönyv készítés,

fotórestaurálás, babafotózás, reklámfotó

és minden ami fotográfia


Hírlevél feliratkozás

 

Gyorslinkek

Esküvői fényképezés
Babafotózás
Portréfotók
Fotórestaurálás
Tablófotózás
Fotókönyv készítés
Reklámfotózás
Egyéb szolgáltatások

Somogyváry fotóstúdió © 2014     Cím: 2360 Gyál Iglói utca 34.     Tel: +36 (29) 344-854

| InstantPortal 3.0 | On-line látogató: 1

FEL